Doorzoek de website


Contact

An&Aad
van Cleefkade 15
1431 BA Aalsmeer

0297-325858

E-mail: info@anenaad.nl

Audicid

18-08-2015 20:35

Ik ben gefascineerd door de muziek voor zo lang als ik me kan herinneren. Ik kreeg mijn eerste kleine CASIO keyboard voor Kerstmis toen ik ongeveer 10 jaar oud. Ik heb goede herinneringen aan het opnemen van mijn eigen nummers in mijn computer met behulp van de oude "Sound Recorder" applicatie die met Windows kwam. Uiteindelijk, mijn beste jeugdvriend, Mike Lascu, zou me kennismaken met de computer programma's die mijn fascinatie veroorzaakt met het maken van muziek uit te breiden naar een volledige geblazen obsessie. Het was tijdens die onbetaalbaar adolescent jaren dat ik verliefd op het gebruik van computers om muziek te maken.

Ik ben voor het eerst begonnen met het maken van muziek onder de AUDICID alias ergens tussen de leeftijden van 13 en 15. De naam kwam van een haastig verzonnen mengsel van de woorden "audio" en "acid" (op basis van de muziek programma dat ik had gebruikt van Sony genaamd ACID ). Ik stuiterde over het hele muzikale spectrum, experimenteren en proberen om mijn eigen sound te vinden in de zee van invloeden die ik had om me op het moment. Ik luisterde veel Nine Inch Nails, Aphex Twin en Tool. Dan, rond de leeftijd van 16, werd ik blootgesteld aan een stijl van muziek die ik kwam naar mijn eigen bellen: DANCE.

Nu, tot op dit punt, had ik nog nooit eigen materiaal officieel uitgebracht. Ik dacht dat ik niet goed genoeg was. Maar dankzij de aanmoediging van mijn vrienden, stuurde ik een aantal demo's om een ​​paar etiketten op Myspace in 2009. Tot mijn verbazing hoorde ik terug van een label de volgende dag! Ik werd weggeblazen. Ik liet mijn eerste EP met Peak Hour Music genaamd "Listen Up", met de single die later zou worden vermeld op 2 verschillende compilaties, "Peak Hour Anthems 2010" evenals Deeplife Record's "The Future Sound of Worship Volume 1."

Sindsdien heb ik veel tijd gegoten in samenwerkingen met vrienden en andere kunstenaars onder mijn echte naam, Chris Howland. Ik produceerde een aantal pop records met een kunstenaar genaamd Nick Matev, waarvan één had een videoclip gemaakt, ontvangt meer dan 35.000 keer bekeken. Ik deed een hilarische komedie-rap-project met een paar goede vrienden, die lokaal had al onze vrienden kraken en meezingen. Meest recent, ik samen met een aantal producenten van New York om zich te concentreren op de tech-kant van het huis, die eigenlijk resulteerde in een paar nummers wordt ondertekend aan beruchte Nervous Records New York, samen met een lange staat New York house label, KULT. Een van onze tracks genaamd "Feelings" uiteindelijk zelfs steun ontvangen van Fedde Le Grand!

Echter, in deze tijd van samenwerking, was er een pauze in mijn activiteit onder de AUDICID alias. Ik merkte dat ik te popelen om terug naar die agressieve electro geluid te krijgen. Met een hernieuwde focus op solo-projecten, 2012 is op zoek als het gaat om te worden besteed rekindling de passie voor energieke, zanderig, melodieus, vocaal beladen house tunes ... samen met enkele experimentele verrassingen die misschien heb je jezelf de vraag, "waar de de heck komt dat vandaan? '

Houd je oren open voor nieuwe releases op Christian Dance Music labels als Deeplife, MK837 en Royalty Recordings. Je bent gewaarschuwd!
Persoonlijke Gegevens
Ik maak dansmuziek van elke soort. House, Electro, Techno, Trance - noem maar op. Mijn voornaamste doel is om de kwaliteit dance muziek te maken met de kwaliteit van teksten. Woorden die provoceren dacht in plaats van alleen kietelen de oren. Dansmuziek heeft de potentie om levens vorm voor het beter, niet alleen vermaken u voor een paar momenten op de dansvloer en laat uw oren bellen als je in slaap valt. Ik heb een visie om dit (en elke) zie genre van muziek veranderen dramatisch. Muziek is niet voor louter entertainment. Het is krachtig, en behoort niet te worden verspild.