Doorzoek de website


Contact

An&Aad
van Cleefkade 15
1431 BA Aalsmeer

0297-325858

E-mail: info@anenaad.nl

Building 429

13-10-2015 20:33
Met de release van de 2011's Listen to the Sound,  verstevigd Building 429 zijn plaats als een van de meest geliefde en meest invloedrijke  christelijke bands. De hit single "Where I Belong" werd een anthem voor de gelovigen van vandaag en was nummer 1 christelijke lied van 2012. Billboard Magazine's het lied set een indrukwekkende staat van dienst als het werd het eerste liedje op nummer 1 te blijven gedurende 15 weken, een ongekende feat. Naar voren te duwen met een hernieuwde passie en zingeving, Building 429 onthuld nu We wo'nt be Shaken
 
"Op de vraag wat we proberen te bereiken met deze plaat, dachten we terug naar een plaquette op het bureau van onze manager, 'Wat zou je proberen te doen als je wist dat je niet kon falen?" We voelden ons als dat was de perfecte mantra van deze CD, "zegt frontman Jason Roy . Met gedurfde verklaringen en haar gedreven inspiratie, heeft de band nog nooit een meer bruisend boodschap aan te bieden aan de luisteraars dan het nu heeft gehad. "We weten beter dan ooit tevoren wie we zijn ", drummer Michael Anderson zegt: "wie we zijn als mannen, wie we zijn als mannen, wie we zijn als Christus volgelingen  die overvloeden in de muziek."
 
In  pogingen om haar fans te dienen, biedt Building 429  een frisse aanpak, maar levert met het nieuwe project de absolute stof die luisteraars willen . "We hebben het gevoel dat we de meest gefocuste plaat van onze carrière hebben gemaakt", zegt Roy. "We wisten wat we proberen te bereiken. We wilden de grenzen van wat mensen verwachten van ons, pushen om dat te doen met behoud van de absolute laser gericht op het voldoen aan onze huidige fans. "
 
Building 429 hoopt dat de nummers op We won't be Shaken mensen eraan herinneren dat ze meer dan overwinnaars zijn in Christus. "We willen niet te veel tijd besteden aan het praten over wie we waren voor Christus, omdat de oude is verdwenen en het nieuwe is gekomen", zegt Roy. 'We wilden praten over hoe David  niet langer herdersjongen is. Nu is hij de koning. We wilden niet praten over Mozes de stotteraar. We wilden praten over Mozes de leider van het volk.  we wilden een record dat zei: 'Sta op! Je bent geroepen. Wij zijn Gods kinderen. Who can stand against what God has begun? 'Dat is echt ons perspectief.  Dit record zegt: 'Hé, laten we gaan! Laten we dit doen. God gaat ons te gebruiken en we gaan niet falen!