Doorzoek de website


Contact

An&Aad
van Cleefkade 15
1431 BA Aalsmeer

0297-325858

E-mail: info@anenaad.nl

Jamie Grace

17-08-2015 01:38

Jamie Grace heeft vele harten gestolen in de christelijke muziek wereld, onder andere met haar single ‘hold me’, het is dan ook bijna niet te geloven dat ze er niet zomaar is gekomen. Ze heeft namelijk het la tourette’s syndroom. Maar ondanks dit probeert ze zowel haar zangcarrière als haar school studie bij te houden.
Het is dus een innoverend jaar geweest voor Grace, met de release van haar eerste album bij het record label van TobyMac ‘Gotee Records’ het touren, en het goede ontvangst bij de fans. De 19 jarige heeft dus haar handen vol
De ontdekking van Grace is een geheel appart verhaal, met de ongeveer 100 gecoverde muziek video’s op you tube, kreeg ze de aandacht van Christelijke pop sensatie TobyMac, hij twitterde naar Grace voor een samenwerking, Grace denkende dat dit een valse tweet was gaf hier verder geen aandacht aan, totdat haar moeder (tevens ook haar manager) een telefoontje kreeg van TobyMac’s management. Het resultaat: een platen contract, en de single ‘Hold Me’met TobyMac. Veel beter dan dat kan je bijna niet krijgen. Dus ondanks dat wij er nog niet goed kennen, denk ik wel dat we in de toekomst veel van haar zullen gaan horen.